DE VIDEOGRAAF VOOR DE KOI-WERELD

EEN VOORBEELD ZEGT MEER DAN WOORDEN …

Mijn ervaring is dat bij bedrijven de kennis en tijd ontbreekt voor het effectief produceren en inzetten van video. En dat men onterecht denkt dat het te duur is om door een professional te laten maken. Video is niet alleen voor de grootste merken. Het is toegankelijk voor iedereen en daardoor het middel om uw bedrijf te laten groeien. Zolang u het op de juiste manier inzet en uitvoert.
Wit u het maximale uit video halen voor jouw bedrijf?

Neem contact met mij op.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Om spam te helpen voorkomen, lost u a.u.b. de som op: 27 - 2 = ?
Enter the equation result to proceed

Wij zetten onze passie voor koi en video graag voor u in, door een fantastische videoproductie te creëren.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

The Real McKoi

+31 (0)6 28 10 52 73

DE KRACHT VAN VIDEO …

U heeft een mooie koizaak met mooie koi en aanverwante producten. Om uw doelgroep te bereiken moet de inhoud van uw boodschap overtuigen, terwijl de gemiddelde aandachtscurve u maar enkele seconden gunt.

Video is een zeer krachtig medium en de populariteit van video blijft maar toenemen. Een beeld zegt natuurlijk meer dan woorden.

Een bedrijfsfilm of een productpresentatie om bijvoorbeeld op de vele social media platformen te plaatsen. Voor ieder doel is een specifieke vorm van video die past bij uw verhaal.

EEN PAAR CIJFERS …

  • 500 miljoen mensen kijken dagelijks Facebookvideo’s. In 2019 zal 80% van al het internetverkeer uit video bestaan.
  • Voor velen is video dé manier om informatie op te nemen. Mensen herinneren 80% meer van wat ze zien ten opzichte van 20% van wat men leest.
  • Na het bekijken van een productvideo is 64% van de gebruikers meer geneigd om het product te kopen.
  • De combinatie van beeld, geluid en tekst versterkt je verhaal beter dan elk ander medium. Artikelen met visuele content hebben 94% meer views ten opzichte van artikelen zonder video. Ook klikt 41% van de bezoekers door voor meer informatie en de bezoekers blijven ook nog eens 2 minuten langer op de website.
  • Mensen verwerken video 60.000 keer sneller dan tekst.
  • Video is bij uitstek het medium om jouw bedrijf een gezicht te geven en herkenbaarheid te geven bij jouw doelgroep en zorgt ook nog eens voor een 56 keer beter “Google-zoek-resultaat”.

NOG EEN PAAR VOORBEELDEN …

The Real McKoi is een onderdeel van The Real Movie.

Menu